0
Place your promotion here

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Kwaliteit en service voorop
't Beste voor 't minste geld!
Zonwering specialist sinds 1975
Bezorging en montage

Uitvalschermen

Semi-Cassette

Open model. Het cassette scherm is het instapmodel met een uitstekende prijs - kwaliteit verhouding. Geschikt voor kleinere breedtes tot 350 cm. Is in zowel actie als maatwerk uitvoering verkrijgbaar.

Carré-Cassette

Half gesloten. Het meest verkochte uitvalscherm van Nederland. In de scherm gaat een moderne vormgeving gepaard met authentieke kwaliteit. De vormgeving draagt zorg voor een goede bescherming van het doek dat in opgerolde toestand geheel opgeborgen is in de gesloten kast. Als u ook nog een keuze kunt maken uit de actie uitvoering zit u voor een dubbeltje op de eerste rang.

50/80

Open model. Het 50/80 uitvalscherm is de klassieker onder de zonneschermen. Met de ronde voorlijsten en slanke kapsteunen als kenmerken kiest u voor vertrouwde degelijkheid. Met bediening, armen en dessin naar keuze stelt u uw eigen scherm samen.

65/110

Open model. Type 65/110 is de grote broer van 50/80. het heeft dezelfde vormgeving als type 50/80 maar is door grotere omvang van het scherm meer geschikt voor de grotere breedtes en uitvallen.

Kreta-Cassette

Gesloten model. Een nieuwe lijn voor uitvalschermen, in de gedurfd maar toch tijdloos design. De gesloten cassette waarin doek perfect opgeborgen wordt zorgt voor een optimale bescherming van het doek en geeft een exclusieve uitstraling aan uw pand.
SunSuper, kwaliteit zonwering voor de beste prijs! Nergens goedkoper!