0
Place your promotion here

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Kwaliteit en service voorop
't Beste voor 't minste geld!
Zonwering specialist sinds 1975
Bezorging en montage

Veilig betalen

Op SunSuper.nl kunt u eenvoudig winkelen en veilig betalen. We werken samen met Mollie, een gerenommeerde partij voor betalen. Daarnaast gebruiken we een beveiligde SSL verbinding waarmee alle privacygevoelige gegevens versleuteld worden verzonden.

 

Op welke manier kan ik betalen?

U kunt bij Sun Super op verschillende manieren betalen:

- a contant bij aflevering aan de chauffeur

- onder rembours bij toezenden van kleine producten en onderdelen

- d.m.v. bankoverschrijving bij vooruitbetaling met bankoverschrijving

- d.m.v. iDeal of PayPal, veilig betalen via uw eigen bank. Dit gaat het snelst, uw bestelling wordt direct verwerkt

 

Betalen met iDEAL

Betalen via iDEAL is veilig en snel. Het is gebaseerd op internetbankieren en lijkt in zekere zin op pinnen. U rekent af in de vertrouwde online betaalomgeving van uw eigen bank. Dit kan zijn: ABN Amro, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Fortis Bank, Knab, Rabobank, Regiobank, SNS bank, Triodos Bank en Van Lanschot. Alle gegevens staan al klaar en de betaling wordt direct uitgevoerd.

Betalen met creditcard (Visa, Mastercard en American Express)

U kunt er ook voor kiezen om te betalen met je Visa, Mastercard of AMEX. Na het kiezen van deze betaalmethode vult u het creditcardnummer, de vervaldatum van de creditcard en de CID/CVC code in. Deze laatste code staat op de achterkant van uw creditcard en bevat drie cijfers. Houd uw creditcard dus bij de hand.

Bankoverschrijving

Kunt u geen gebruik maken van iDEAL of wilt u uw bestelling liever op een later tijdstip betalen? Kies dan voor ‘Bankoverschrijving’. U schrijft het bedrag dan via de website van uw bank over. Voor een snelle afhandeling is het belangrijk dat u het ordernummer van uw bestelling bij de betaling vermeldt. Let wel op: pas als de betaling bij ons binnen is, kunnen wij de bestelling verwerken.

Bancontact / Mr Cash (online bankieren België)

Met Bancontact / Mr Cash kunt u een bestelling direct afrekenen als u in het bezit bent van een Belgische bankrekening en u bent aangesloten bij Bancontact / Mr Cash. U kunt betalen met een Bancontact / Mr Cash-kaart en kaartlezer van de volgende banken: AXA Bank, BNP Paribas Fortis, CBC, Dexia, Fintro, ING, KBC, Record Bank en VDK Spaarbank.

Rembours

Wij laten onze goederen door PostNL verzenden en u kunt daarom ook kiezen voor achteraf betaling onder rembours. U kunt uw bestelling contant betalen of pinnen met uw bankpas. Indien u niet thuis bent kunt u met het door de postbode achtergelaten verzenddocument en legitimatie het pakketje op het postkantoor tegen betaling afhalen. Kosten voor betalen onder rembours zijn € 15,95.

SunSuper, kwaliteit zonwering voor de beste prijs! Nergens goedkoper!